Corporate

Of je nu sparkt in legal, communicatie, finance of HR, je speelt sowieso een belangrijke rol in het verhaal van Elia. Een verhaal van energietransitie, duurzaamheid en innovatie.

Corporate

Of je nu sparkt in legal, communicatie, finance of HR, je speelt sowieso een belangrijke rol in het verhaal van Elia. Een verhaal van energietransitie, duurzaamheid en innovatie.

HR

Talenten aantrekken, verwelkomen en opleiden. Medewerkers die zich goed voelen en blijven groeien. Ervoor zorgen dat iedereen correct en tijdig betaald wordt. We leggen als Top Employer onze mensen graag in de watten.

Communicatie

Mensen informeren en inspireren, zowel binnen als buiten de organisatie. En met leuke evenementen en activiteiten voor een aangename sfeer zorgen. Dat zijn de belangrijkste taken van onze communicatieploeg.

Finance

Een team vol expertise in accounting, fiscaliteit en verzekeringen. Dat nauw samenwerkt en overlegt met controllers, de business en collega’s uit vakgebieden zoals Asset Management, HR, Engineering, enzovoort.

Purchasing

De schakel tussen onze interne klanten en onze leveranciers. Daarbij bepalen wij de aankoopstrategie en kiezen we voor de best mogelijke leveranciers. Een boeiende taak waarbij we met heel wat spelregels rekening moeten houden.

Legal

Vennootschapsrecht, financieel recht, contractenrecht, corporate governance … Ons legal department is van heel wat markten thuis en werken nauw samen met management, administratie en iedereen in Elia Groep.

Safety

We werken letterlijk onder hoogspanning en dan is veiligheid natuurlijk een topprioriteit. Iedere dag sensibiliseren we onze medewerkers en aannemers. Zowel de mensen in het veld als de medewerkers op kantoor.

Corporate vacatures

Ontdek onze vacatures.

 • elia be our spark sollicitatie stap 1

  Starten bij Elia

  Stap 1: Je selectie

  Top! Je solliciteerde voor een van onze vele boeiende jobs. Onze recruiters screenen je CV en bellen je op wanneer die er alvast goed uitziet. Een eerste ontmoeting met de recruiter en je toekomstige manager volgt al snel. Het doel? Kijken of er een spark is tussen jou, ons en de job.

 • elia be our spark sollicitatie stap 2

  Starten bij Elia

  Stap 2: Je contract

  Is de vonk wederzijds? Dan maken we een mooi contract voor je klaar. Even samen bespreken, onze handtekeningen eronder en voilà. Een nieuwe Eliaan wandelt naar buiten. Met onze Welcome app op je smartphone. Daar vind je alles wat je nodig hebt om ons nog wat beter te leren kennen. Welkom! 

 • elia be our spark sollicitatie stap 3

  Starten bij Elia

  Stap 3: Je start

  Een welkom is voor ons pas geslaagd als het warm is. Dat doen we op een onthaaldag op onze site in Schaarbeek. Met een ontbijt, een introductie over veiligheid (uiteraard!), wat praktische info en een bezoek aan dispatching en een hoogspanningspost. Indrukwekkend, trouwens.

 • elia be our spark sollicitatie stap 4

  Starten bij Elia

  Stap 4: Je terugblik

  Na 6 maanden nodigen we je uit voor een dagje Brussel. Samen met onze CEO blik je terug en vooruit. Je ontdekt meer over onze cultuur, de energietransitie en onze projecten. Je ontmoet collega’s en mag HR alles te vragen. Om dan te eindigen met een lekkere receptie..

Zoek de spark

Levenslang leren, je loopbaan zelf bepalen, projecten die vaak de media halen, ... Er zijn heel wat redenen om je goed te voelen in ons warme nest. Ontdek hoe sterk de spark is tussen jou en ons.

Elia is Top Employer 2023

Voor het zesde jaar op rij mag Elia zich Top Employer en een van de beste werkgevers in de sector noemen. Zeggen we dat om op te scheppen? Neen, we zeggen dat vooral om onze top employees in de bloemetjes te zetten. Want zij komen voor ons op de eerste plaats.

Waarom kregen we dat label? Volgens de jury voor ons rekruteringsproces, de warme welkom voor nieuwe medewerkers en onze focus op groeikansen. Maar net zo goed voor onze flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife-balans.


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz beheert het hoogspanningsnet in het noorden en oosten van Duitsland. En net als Elia stoomt zij het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Elia Grid International (EGI) groeide voort uit de expertise van Elia en 50Hertz. Het biedt advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

 

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor technische coördinatie en beveiliging op Europees regionaal niveau rekenen op Coreso.

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso