Designers

Alles wat we bouwen, vervangen of verplaatsen, dat bestuderen en ontwerpen we eerst. Daarin speel je als designer een centrale rol. Zo ben je in al onze projecten van A tot Z betrokken.

Designers

Alles wat we bouwen, vervangen of verplaatsen, dat bestuderen en ontwerpen we eerst. Daarin speel je als designer een centrale rol. Zo ben je in al onze projecten van A tot Z betrokken.

Designers

 

Als designer bij Elia werk je dagelijks aan infrastructuurprojecten. Je ontwerpt nieuwe installaties en zorgt voor aanpassing en uitbreiding van bestaande posten. Hiervoor verricht je voorstudies en aansluitend bij jouw expertise (elektrisch/mechanisch) werk je detailontwerpen uit of maak je de inplantings- en uitvoeringsplannen. Je gebruikt de modernste technieken en stemt je ontwerp af op de veiligheidsregels.

Je bent een kei in het analyseren van de elektrische of mechanische schema’s van bestaande installaties, constructieschema’s en gestandaardiseerde schema’s. Je voert kwaliteitscontroles uit en neemt deel aan opleveringstesten. Afhankelijk van je specialisatie ontwerp je voor hoogspanning, laagspanning of kabels en lijnen. Design je eigen carrière, Elia daagt je uit en geeft je energie!

Designers vacatures

Ontdek onze vacatures.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5 van 5
Titel Expertise Locatie
Designer
Designer Designers Brussels, BE
Designers Brussels, BE
Designer
Designer Designers Brussels, BE
Designers Brussels, BE
Technisch Ontwerper Elektriciteit
Technisch Ontwerper Elektriciteit Designers Brussels, BE
Designers Brussels, BE
Designer Coordinator
Designer Coordinator Designers Brussels, BE
Designers Brussels, BE
Tekenaar High Voltage
Tekenaar High Voltage Designers Gembloux, BE
Designers Gembloux, BE
Ikram Hadj Kaddour

Technical recruiter

 • elia be our spark sollicitatie stap 1

  Starten bij Elia

  Stap 1: Je selectie

  Top! Je solliciteerde voor een van onze vele boeiende jobs. Onze recruiters screenen je CV en bellen je op wanneer die er alvast goed uitziet. Een eerste ontmoeting met de recruiter en je toekomstige manager volgt al snel. Het doel? Kijken of er een spark is tussen jou, ons en de job.

 • elia be our spark sollicitatie stap 2

  Starten bij Elia

  Stap 2: Je contract

  Is de vonk wederzijds? Dan maken we een mooi contract voor je klaar. Even samen bespreken, onze handtekeningen eronder en voilà. Een nieuwe Eliaan wandelt naar buiten. Met onze Welcome app op je smartphone. Daar vind je alles wat je nodig hebt om ons nog wat beter te leren kennen. Welkom! 

 • elia be our spark sollicitatie stap 3

  Starten bij Elia

  Stap 3: Je start

  Een welkom is voor ons pas geslaagd als het warm is. Dat doen we op een onthaaldag op onze site in Schaarbeek. Met een ontbijt, een introductie over veiligheid (uiteraard!), wat praktische info en een bezoek aan dispatching en een hoogspanningspost. Indrukwekkend, trouwens.

 • elia be our spark sollicitatie stap 4

  Starten bij Elia

  Stap 4: Je terugblik

  Na 6 maanden nodigen we je uit voor een dagje Brussel. Samen met onze CEO blik je terug en vooruit. Je ontdekt meer over onze cultuur, de energietransitie en onze projecten. Je ontmoet collega’s en mag HR alles te vragen. Om dan te eindigen met een lekkere receptie..

Zoek de spark

Levenslang leren, je loopbaan zelf bepalen, projecten die vaak de media halen, ... Er zijn heel wat redenen om je goed te voelen in ons warme nest. Ontdek hoe sterk de spark is tussen jou en ons.

Elia is Top Employer 2022

Voor het vijfde jaar op rij mag Elia zich Top Employer en een van de beste werkgevers in de sector noemen. Zeggen we dat om op te scheppen? Neen, we zeggen dat vooral om onze top employees in de bloemetjes te zetten. Want zij komen voor ons op de eerste plaats.

Waarom kregen we dat label? Volgens de jury voor ons rekruteringsproces, de warme welkom voor nieuwe medewerkers en onze focus op groeikansen. Maar net zo goed voor onze flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife-balans.


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz beheert het hoogspanningsnet in het noorden en oosten van Duitsland. En net als Elia stoomt zij het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Elia Grid International (EGI) groeide voort uit de expertise van Elia en 50Hertz. Het biedt advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor technische coördinatie en beveiliging op Europees regionaal niveau rekenen op Coreso.

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso