Ingenieurs

Ontwikkeling en onderhoud van de infrastructuur? Systeembeheer? De werking van de elektriciteitsmarkt verbeteren? Variatie is een understatement voor onze ingenieurs.

Ingenieurs

Ontwikkeling en onderhoud van de infrastructuur? Systeembeheer? De werking van de elektriciteitsmarkt verbeteren? Variatie is een understatement voor onze ingenieurs.

Ingenieurs

 

De ingenieurs van Elia zijn samenwerkers pur sang. Je werkt in een multidisciplinair team aan de energiebehoefte van morgen, nationaal en internationaal. Als projectleider, studie-ingenieur of analist heb je een belangrijke rol in uitdagende kleine en grote projecten die leiden tot een fundamentele verandering van de Europese energiebevoorrading, zoals Brabo, MOG, ALEgRO en Avelgem-Avelin.

Je bouwt technische en economische expertise op met betrekking tot de ontwikkeling van het net. Van de internationale uitwisseling van energie via onderzeese elektriciteitskabels tot de ingebruikname van een hoogspanningsonderstation. De schaal en impact van onze hoogtechnologische projecten maken je werk betekenisvol. Jouw ambitie bepaalt je specialisatie, bij Elia vind je de technische uitdaging die je nergens anders vindt!

Vacatures

Ontdek onze vacatures.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 9 van 9
Titel Expertise Locatie
Senior Expert Power Electronics HVDC
Senior Expert Power Electronics HVDC Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
Expert Secondary Systems
Expert Secondary Systems Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
Medior Expert Methods SUB
Medior Expert Methods SUB Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
Junior Expert Power System Planning
Junior Expert Power System Planning Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
Senior Expert Secondary Systems - Operational Center of Excellence Ingenieurs Brussels, BE
Head of Quality, Centre of Excellence and Reporting Ingenieurs Brussels, BE
Asset Manager LA&S - ondergrondse hoogspanningskabels Ingenieurs Brussels, BE
Project Leader HVDC Substations
Project Leader HVDC Substations Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
Digital Substation Expert
Digital Substation Expert Ingenieurs Brussels, BE
Ingenieurs Brussels, BE
 • elia be our spark sollicitatie stap 1

  Starten bij Elia

  Stap 1: Je start

  Top! Je solliciteerde voor een van onze vele boeiende jobs. Onze recruiters screenen je CV en bellen je op wanneer die er alvast goed uitziet. Een eerste ontmoeting met de recruiter en je toekomstige manager volgt al snel. Het doel? Kijken of er een spark is tussen jou, ons en de job.

 • elia be our spark sollicitatie stap 2

  Starten bij Elia

  Stap 2: Je contract

  Is de vonk wederzijds? Dan maken we een mooi contract voor je klaar. Even samen bespreken, onze handtekeningen eronder en voilà. Een nieuwe Eliaan wandelt naar buiten. Met onze Welcome app op je smartphone. Daar vind je alles wat je nodig hebt om ons nog wat beter te leren kennen. Welkom! 

 • elia be our spark sollicitatie stap 3

  Starten bij Elia

  Stap 3: Je start

  Een welkom is voor ons pas geslaagd als het warm is. Dat doen we op een onthaaldag op onze site in Schaarbeek. Met een ontbijt, een introductie over veiligheid (uiteraard!), wat praktische info en een bezoek aan dispatching en een hoogspanningspost. Indrukwekkend, trouwens.

 • elia be our spark sollicitatie stap 4

  Starten bij Elia

  Stap 4: Je terugblik

  Na 6 maanden nodigen we je uit voor een dagje Brussel. Samen met onze CEO blik je terug en vooruit. Je ontdekt meer over onze cultuur, de energietransitie en onze projecten. Je ontmoet collega’s en mag HR alles te vragen. Om dan te eindigen met een lekkere receptie..

Zoek de spark

Levenslang leren, je loopbaan zelf bepalen, projecten die vaak de media halen, ... Er zijn heel wat redenen om je goed te voelen in ons warme nest. Ontdek hoe sterk de spark is tussen jou en ons.

Elia is Top Employer 2022

Voor het vijfde jaar op rij mag Elia zich Top Employer en een van de beste werkgevers in de sector noemen. Zeggen we dat om op te scheppen? Neen, we zeggen dat vooral om onze top employees in de bloemetjes te zetten. Want zij komen voor ons op de eerste plaats.

Waarom kregen we dat label? Volgens de jury voor ons rekruteringsproces, de warme welkom voor nieuwe medewerkers en onze focus op groeikansen. Maar net zo goed voor onze flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife-balans.


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz beheert het hoogspanningsnet in het noorden en oosten van Duitsland. En net als Elia stoomt zij het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Elia Grid International (EGI) groeide voort uit de expertise van Elia en 50Hertz. Het biedt advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

 

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor technische coördinatie en beveiliging op Europees regionaal niveau rekenen op Coreso.

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso