Techniekers

Een job als technieker in jouw regio, van 30 kV tot 400 kV? Die vind je alleen bij Elia. Met uitdagende projecten, levenslang leren en impact tot ver over de grenzen.

Techniekers

Een job als technieker in jouw regio, van 30 kV tot 400 kV? Die vind je alleen bij Elia. Met uitdagende projecten, levenslang leren en impact tot ver over de grenzen.

Een shortcut naar jouw nieuwe job!

Wil je snel weten welke techniekers we zoeken in jouw regio? Wat je allemaal van ons mag verwachten? En meteen daarna solliciteren? Neem dan deze shortcut.

Naar techniekerbijelia.be

Technieker hoogspanning

 

Als technieker hoogspanning bij Elia heb je een verantwoordelijke en veelzijdige job! Je inspecteert installaties, spoort oorzaken van defecten op en voert mechanische onderhoudswerken uit. Deze taken voer je uit op de apparaten die deel uitmaken van het hoogspanningsnet zoals schakelaars, scheidingsschakelaars, transformatoren,… Ook werk je aan de elektrische laagspanningsstuurkringen van deze apparaten.

Je voert elektrische metingen uit en test nieuwe apparaten vooraleer ze in dienst komen. Voor jou staat veiligheid altijd voorop. Onze techniekers hoogspanning zijn creatief, kunnen een elektrisch schema lezen en hebben een goed overzicht over complexe systemen. Als technieker bij Elia beleef je elke dag iets anders!

Technieker laagspanning

 

Bij Elia kom je met diverse technologieën in aanraking, gaande van laagspanningsapparatuur met klassieke bedrading tot communicatie via bussystemen. Waar nodig pas je elektrische schema’s aan. Zo zorg je ervoor dat de beveiliging inschakelt op de juiste limiet en op het juiste moment.

Onze systemen en processen zijn gedigitaliseerd, dus we rekenen op jouw analytisch vermogen. Automatisatie en PLC-sturingen hebben je interesse. Gedreven collega’s, opleidingen en autonomie houden je job boeiend. Binnen Elia kan je een sterk gevarieerde carrière opbouwen als generalist in de technische sector of juist als technisch specialist in je vakgebied, waarbij continu leren centraal staat.

Technieker kabels en lijnen

 

Geen schrik van hoogtes of laagtes? Als technieker kabels en lijnen ga je aan de slag met de onder- en bovengrondse kabels en leidingen. Je controleert alle aspecten en doet interventies en herstellingen. Zo sta je dagelijks in voor de veiligheid van omwonenden en de aannemers die aan onze hoogspanningslijnen werken.

Je patrouilleert regelmatig het net, beheert de metingen en onderhandelt over snoeiwerken. Een afwisselend takenpakket waarbij veiligheid voorop staat en je instaat voor dringende en preventieve interventies. Het werk is verrassend, leerrijk en uitdagend, bijvoorbeeld wanneer je naar de top van een 150 kV mast klimt!

Vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 12 van 12
Titel Expertise Locatie
Offshore Technieker
Offshore Technieker Techniekers Oostende, BE
Techniekers Oostende, BE
Spontane sollicitatie technieker
Spontane sollicitatie technieker Techniekers Lendelede, BE
Techniekers Lendelede, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Brussels, BE
Techniekers Brussels, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Merksem, BE
Techniekers Merksem, BE
Technieker Lijnen en Kabels
Technieker Lijnen en Kabels Techniekers Gouy-Lez-Piéton, BE
Techniekers Gouy-Lez-Piéton, BE
Spontane Sollicitatie Technieker
Spontane Sollicitatie Technieker Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Technieker Hoogspanning
Technieker Hoogspanning Techniekers Merksem, BE
Techniekers Merksem, BE
Technieker SecSys Nationaal Telecontrole Noord Techniekers Merksem, BE
Technieker Kabels en Lijnen
Technieker Kabels en Lijnen Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Digital Electrical Technician
Digital Electrical Technician Techniekers Brussels, BE
Techniekers Brussels, BE
 • elia be our spark sollicitatie stap 1

  Starten bij Elia

  Stap 1: Je selectie

  Top! Je solliciteerde voor een van onze vele boeiende jobs. Onze recruiters screenen je CV en bellen je op wanneer die er alvast goed uitziet. Een eerste ontmoeting met de recruiter en je toekomstige manager volgt al snel. Het doel? Kijken of er een spark is tussen jou, ons en de job.

 • elia be our spark sollicitatie stap 2

  Starten bij Elia

  Stap 2: Je contract

  Is de vonk wederzijds? Dan maken we een mooi contract voor je klaar. Even samen bespreken, onze handtekeningen eronder en voilà. Een nieuwe Eliaan wandelt naar buiten. Met onze Welcome app op je smartphone. Daar vind je alles wat je nodig hebt om ons nog wat beter te leren kennen. Welkom! 

 • elia be our spark sollicitatie stap 3

  Starten bij Elia

  Stap 3: Je start

  Een welkom is voor ons pas geslaagd als het warm is. Dat doen we op een onthaaldag op onze site in Schaarbeek. Met een ontbijt, een introductie over veiligheid (uiteraard!), wat praktische info en een bezoek aan dispatching en een hoogspanningspost. Indrukwekkend, trouwens.

 • elia be our spark sollicitatie stap 4

  Starten bij Elia

  Stap 4: Je terugblik

  Na 6 maanden nodigen we je uit voor een dagje Brussel. Samen met onze CEO blik je terug en vooruit. Je ontdekt meer over onze cultuur, de energietransitie en onze projecten. Je ontmoet collega’s en mag HR alles te vragen. Om dan te eindigen met een lekkere receptie..

Zoek de spark

Levenslang leren, je loopbaan zelf bepalen, projecten die vaak de media halen, ... Er zijn heel wat redenen om je goed te voelen in ons warme nest. Ontdek hoe sterk de spark is tussen jou en ons.

Elia is Top Employer 2022

Voor het vijfde jaar op rij mag Elia zich Top Employer en een van de beste werkgevers in de sector noemen. Zeggen we dat om op te scheppen? Neen, we zeggen dat vooral om onze top employees in de bloemetjes te zetten. Want zij komen voor ons op de eerste plaats.

Waarom kregen we dat label? Volgens de jury voor ons rekruteringsproces, de warme welkom voor nieuwe medewerkers en onze focus op groeikansen. Maar net zo goed voor onze flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife-balans.


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz beheert het hoogspanningsnet in het noorden en oosten van Duitsland. En net als Elia stoomt zij het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Elia Grid International (EGI) groeide voort uit de expertise van Elia en 50Hertz. Het biedt advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

 

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor technische coördinatie en beveiliging op Europees regionaal niveau rekenen op Coreso.

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso