Corporate

Ben je een specialist in communicatie, finance of legal? Bij Elia zijn we op zoek naar een breed pallet van medewerkers.

HR

Het HR departement speelt een cruciale strategische rol in het bedrijf. Van talenten aantrekken en opleiden tot het permanent ondersteunen van onze medewerkers naar ontwikkeling en carrière toe. Naast de Soft HR kant hebben we natuurlijk ook de HR collega’s die instaan voor Compensation & Benefits, het payroll team en onze sociale relaties. De link tussen HR en de business wordt dan weer gelegd door onze collega’s HR Business partners.

Communicatie

Het departement Communicatie beheert de verschillende kanalen om informatie binnen en buiten Elia te delen. We zorgen ook voor een aangename werksfeer. Hiervoor organiseren we evenementen en activiteiten zodat je met collega’s onvergetelijke momenten beleeft.

Finance

Bij Elia’s departement Accounting & Finance focussen we op accounting, fiscaliteit en verzekeringen. We werken nauw samen met elkaar en met de business. Onze businessanalisten overleggen geregeld met controllers, maar ook met collega´s uit andere vakgebieden zoals Asset Management, HR, Engineering, enzovoort.

Purchasing

Het departement Purchasing vormt de schakel tussen Elia’s interne klanten en leveranciers. We bepalen de aankoopstrategie en kiezen de best mogelijke leveranciers. Een ingewikkelde maar boeiende taak, waarbij we rekening moeten houden met een groot aantal parameters.

Legal

Elia’s departement Legal geeft advies over en houdt toezicht op regelgeving in de breedste zin van het woord. Denk aan vennootschapsrecht, financieel recht, contractenrecht en corporate governance. Onze juristen werken nauw samen met het management, de administratieve ondersteuning en de verschillende entiteiten van de Elia Groep, zowel nationaal als internationaal.

Safety

Veiligheid is een topprioriteit bij Elia. Het departement Safety werkt dagelijks aan het sensibiliseren van onze medewerkers en aannemers. Want zowel de mensen in het veld als de medewerkers op kantoor nemen beslissingen die invloed hebben op de veiligheid van onze sites.

Maximise your potential

“Wat leuk is bij Elia is dat ze ons betrekken in een traject van veiligheid, welzijn en gezondheid!”


Isabelle Courtois, Head of IT Governance 

Corporate vacatures

Ontdek onze vacatures.

 
Laden...
Deel deze lijst
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 7
Titel Expertise Locatie
Implementation & Contracting Manager
Implementation & Contracting Manager Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
Senior Strategy Analyst
Senior Strategy Analyst Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
Business Controller
Business Controller Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
IFRS & Consolidation Manager
IFRS & Consolidation Manager Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
Administratief Medewerker/Medewerkster -Customer Relations Corporate Brussels, BE
Business Development M&A Mger
Business Development M&A Mger Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
Financial Controller
Financial Controller Corporate Brussels, BE
Corporate Brussels, BE
Mathias Theunis

Corporate recruiter

Sandrine Vuye

Corporate recruiter

 • Starten bij Elia

  Stap 1: Selectieprocedure

  Je hebt gesolliciteerd voor één van de boeiende jobs binnen Elia. Onze recruiters zullen je CV screenen en een eerste telefonisch contact volgt als ze je CV positief beoordelen. Een eerste echte ontmoeting is de volgende stap: het interview met de hiring manager en de recruiter. We gaan op dat moment verder in op je professioneel parcours, maar ook op jouw waarden en attitudes om er zeker van te zijn dat er een cultural fit is.

 • Starten bij Elia

  Stap 2: Contractondertekening

  Als we na al deze stappen wederzijds voelen dat er een match is, krijg je een aanbod en nemen we de tijd om ons contract en onze arbeidsvoorwaarden toe te lichten. Na de ondertekening van je contract heten we jou alvast welkom als nieuwe Eliaan!  Onze Welcome app geeft je voor je start heel wat extra informatie over ons bedrijf en onze activiteiten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze nieuwe talenten zich welkom voelen bij Elia!

 • Starten bij Elia

  Stap 3: Onthaaldag

  Bij Elia heten we je als nieuwe medewerker graag van harte welkom. Je gaat van start met een onthaaldag op onze site te Schaarbeek.  Na het ontbijt leer je bij over veiligheid, krijg je praktische informatie en bezoek je de dispatching en een hoogspanningspost.

 • Starten bij Elia

  Stap 4: Lighting Day

  Eens je de eerste zes maanden bij ons achter de kiezen hebt, nodigen we je uit op onze site in het centrum van Brussel. Tijd om te reflecteren tijdens een dag met presentaties over de energietransitie of lopende projecten. Ook onze CEO Chris Peeters is van de partij, we geven meer uitleg over onze cultuur, je kan HR-medewerkers met vragen bestoken of collega’s beter leren kennen. Daarna besluiten we de dag met een receptie met hapjes en drankjes.

Passen wij bij elkaar?

Benieuwd of jij bij Elia past en Elia bij jou? Kom je graag de energietransitie mee waarmaken, maar twijfel je of onze strategie, cultuur en aanpak jou op het lijf zijn geschreven? Doe dan de test, want wij willen niets liever dan gedreven medewerkers die zich goed voelen bij ons.

Elia is Top Employer 2020

Dankzij een gedreven HR-beleid, kreeg Elia voor het derde jaar op rij het label van Top Employer 2020. Dit betekent dat Elia zich één van de twee beste werkgevers in de energiesector mag noemen. Het label bekroont onder andere het warme welkom voor nieuwe medewerkers, met een specifieke aanpak vanaf de ondertekening van je arbeidscontract tot de eerste werkdagen in het bedrijf. Ook onze focus om de medewerker constant te laten groeien en de kandidaat ervaring tijdens het rekruteringsproces - kan op de nodige appreciatie rekenen. De titel van Top Employer waardeert verder de manier waarop we tegen het nieuwe werken aankijken, met aandacht voor flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife balance van onze medewerkers. Uiteindelijk is het ons niet te doen om het label, maar willen we vooral onze medewerkers bedanken. Want geen Top Employer zonder Top Employees!


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz, dat deel uitmaakt van de Elia Groep, beheert het elektriciteitstransmissienet in het noorden en oosten van Duitsland en stoomt, net als Elia, het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Vanuit de expertise van Elia in België en 50Hertz in Duitsland biedt Elia Grid International (EGI) advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

 

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor de coördinatie op Europees regionaal niveau vertrouwen op Coreso. Heb je interesse om bij dit gezamenlijk technisch coördinatiecentrum mee te werken aan de beveiliging van het elektriciteitssysteem?

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso