Studenten

De toekomst van het elektriciteitsnet voorbereiden, doen we met de werknemers van de toekomst.


 

Stages

Volg je een universitaire opleiding, studeer je aan een hogeschool of volg je een technische opleiding? Elia biedt voor ieder wat wils. Je krijgt op onze diverse afdelingen de kans om een vakgebied te ontdekken dat aansluit bij jouw profiel. Je onderdompelen in het beroepsleven kan via technische stages of stages op ons HR-, communicatie- of legal departement.

Ben je geïnteresseerd om de theorie bij Elia om te zetten in de praktijk?

 
Laden...
Deel deze lijst
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1
Titel Expertise Locatie
Stage communicatie
Stage communicatie Stages Brussels, BE
Stages Brussels, BE

Young Graduate Programmes

Ben je pas afgestudeerd of heb je een eerste professionele ervaring achter de rug? Elia staat open voor de frisse ideeën en creativiteit van jonge getalenteerde mensen. Via een Young Graduate Program betrekken we je van meet af aan bij projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van Elia. Je krijgt duidelijk gedefinieerde uitdagingen, afgestemd op je kwaliteiten, kennis, vaardigheden en interesse. Daarom bieden we programma’s aan die zich richten op houders van een master, een bachelor en een diploma secundair onderwijs.

We maken een onderscheid tussen drie soorten startersprogramma’s: technisch-operationeel, interne consultant en technisch expertise.