Techniekers

Als technieker beleef je bij Elia elke dag iets anders. Van een dringende herstelling tot dagelijks onderhoud…

Technieker hoogspanning

 

Als technieker hoogspanning bij Elia heb je een verantwoordelijke en veelzijdige job! Je inspecteert installaties, spoort oorzaken van defecten op en voert mechanische onderhoudswerken uit. Deze taken voer je uit op de apparaten die deel uitmaken van het hoogspanningsnet zoals schakelaars, scheidingsschakelaars, transformatoren,… Ook werk je aan de elektrische laagspanningsstuurkringen van deze apparaten.

Je voert elektrische metingen uit en test nieuwe apparaten vooraleer ze in dienst komen. Voor jou staat veiligheid altijd voorop. Onze techniekers hoogspanning zijn creatief, kunnen een elektrisch schema lezen en hebben een goed overzicht over complexe systemen. Als technieker bij Elia beleef je elke dag iets anders!

Technieker laagspanning

 

Bij Elia kom je met diverse technologieën in aanraking, gaande van laagspanningsapparatuur met klassieke bedrading tot communicatie via bussystemen. Waar nodig pas je elektrische schema’s aan. Zo zorg je ervoor dat de beveiliging inschakelt op de juiste limiet en op het juiste moment.

Onze systemen en processen zijn gedigitaliseerd, dus we rekenen op jouw analytisch vermogen. Automatisatie en PLC-sturingen hebben je interesse. Gedreven collega’s, opleidingen en autonomie houden je job boeiend. Binnen Elia kan je een sterk gevarieerde carrière opbouwen als generalist in de technische sector of juist als technisch specialist in je vakgebied, waarbij continu leren centraal staat.

Technieker kabels en lijnen

 

Geen schrik van hoogtes of laagtes? Als technieker kabels en lijnen ga je aan de slag met de onder- en bovengrondse kabels en leidingen. Je controleert alle aspecten en doet interventies en herstellingen. Zo sta je dagelijks in voor de veiligheid van omwonenden en de aannemers die aan onze hoogspanningslijnen werken.

Je patrouilleert regelmatig het net, beheert de metingen en onderhandelt over snoeiwerken. Een afwisselend takenpakket waarbij veiligheid voorop staat en je instaat voor dringende en preventieve interventies. Het werk is verrassend, leerrijk en uitdagend, bijvoorbeeld wanneer je naar de top van een 150 kV mast klimt!

Vacatures

 
Laden...
Deel deze lijst
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 9
Titel Expertise Locatie
technieker Laagspanning
technieker Laagspanning Techniekers Lendelede, BE
Techniekers Lendelede, BE
Technieker Hoogspanning
Technieker Hoogspanning Techniekers Genk, BE
Techniekers Genk, BE
Technieker Hoogspanning
Technieker Hoogspanning Techniekers Merksem, BE
Techniekers Merksem, BE
Technieker Kabels & Lijnen
Technieker Kabels & Lijnen Techniekers Gouy-Lez-Piéton, BE
Techniekers Gouy-Lez-Piéton, BE
Technieker Laagspanning Nationaal Telecontrole Zuid Techniekers Gembloux, BE
Spontane Sollicitatie Technieker
Spontane Sollicitatie Technieker Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Technieker Kabels en Lijnen
Technieker Kabels en Lijnen Techniekers Gembloux, BE
Techniekers Gembloux, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Lendelede, BE
Techniekers Lendelede, BE
Technieker Laagspanning
Technieker Laagspanning Techniekers Lendelede, BE
Techniekers Lendelede, BE
Dennis Nolf

Technical recruiter

Ikram Hadj Kaddour

Technical recruiter

 • Starten bij Elia

  Stap 1: Selectieprocedure

  Je hebt gesolliciteerd voor één van de boeiende jobs binnen Elia. Onze recruiters zullen je CV screenen en een eerste telefonisch contact volgt als ze je CV positief beoordelen. Een eerste echte ontmoeting is de volgende stap: het interview met de hiring manager en de recruiter. We gaan op dat moment verder in op je professioneel parcours, maar ook op jouw waarden en attitudes om er zeker van te zijn dat er een cultural fit is.

 • Starten bij Elia

  Stap 2: Contractondertekening

  Als we na al deze stappen wederzijds voelen dat er een match is, krijg je een aanbod en nemen we de tijd om ons contract en onze arbeidsvoorwaarden toe te lichten. Na de ondertekening van je contract heten we jou alvast welkom als nieuwe Eliaan!  Onze Welcome app geeft je voor je start heel wat extra informatie over ons bedrijf en onze activiteiten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze nieuwe talenten zich welkom voelen bij Elia!

 • Starten bij Elia

  Stap 3: Onthaaldag

  Bij Elia heten we je als nieuwe medewerker graag van harte welkom. Je gaat van start met een onthaaldag op onze site te Schaarbeek.  Na het ontbijt leer je bij over veiligheid, krijg je praktische informatie en bezoek je de dispatching en een hoogspanningspost.

 • Starten bij Elia

  Stap 4: Lighting Day

  Eens je de eerste zes maanden bij ons achter de kiezen hebt, nodigen we je uit op onze site in het centrum van Brussel. Tijd om te reflecteren tijdens een dag met presentaties over de energietransitie of lopende projecten. Ook onze CEO Chris Peeters is van de partij, we geven meer uitleg over onze cultuur, je kan HR-medewerkers met vragen bestoken of collega’s beter leren kennen. Daarna besluiten we de dag met een receptie met hapjes en drankjes.

Passen wij bij elkaar?

Benieuwd of jij bij Elia past en Elia bij jou? Kom je graag de energietransitie mee waarmaken, maar twijfel je of onze strategie, cultuur en aanpak jou op het lijf zijn geschreven? Doe dan de test, want wij willen niets liever dan gedreven medewerkers die zich goed voelen bij ons.

Elia is Top Employer 2020

Dankzij een gedreven HR-beleid, kreeg Elia voor het derde jaar op rij het label van Top Employer 2020. Dit betekent dat Elia zich één van de twee beste werkgevers in de energiesector mag noemen. Het label bekroont onder andere het warme welkom voor nieuwe medewerkers, met een specifieke aanpak vanaf de ondertekening van je arbeidscontract tot de eerste werkdagen in het bedrijf. Ook onze focus om de medewerker constant te laten groeien en de kandidaat ervaring tijdens het rekruteringsproces - kan op de nodige appreciatie rekenen. De titel van Top Employer waardeert verder de manier waarop we tegen het nieuwe werken aankijken, met aandacht voor flexibele werkuren, thuiswerk en de worklife balance van onze medewerkers. Uiteindelijk is het ons niet te doen om het label, maar willen we vooral onze medewerkers bedanken. Want geen Top Employer zonder Top Employees!


Meer jobs bij Elia Group en Coreso

50Hertz, dat deel uitmaakt van de Elia Groep, beheert het elektriciteitstransmissienet in het noorden en oosten van Duitsland en stoomt, net als Elia, het hoogspanningsnet klaar voor de energietransitie.

Ontdek hier meer over een carrière bij 50Herz

 

Vanuit de expertise van Elia in België en 50Hertz in Duitsland biedt Elia Grid International (EGI) advies- en ingenieursdiensten aan op de internationale energiemarkt.

Ontdek hier meer over een carrière bij EGI

 

Transmissienetbeheerders uit Centraal-West-Europa kunnen voor de coördinatie op Europees regionaal niveau vertrouwen op Coreso. Heb je interesse om bij dit gezamenlijk technisch coördinatiecentrum mee te werken aan de beveiliging van het elektriciteitssysteem?

Ontdek hier meer over een carrière bij Coreso